Partners


Samenwerking met het WZC en Zorgbedrijf Roeselare


Omdat kwalitatieve zorgverlening het best van al gebeurt door gespecialiseerde zorgverleners, heeft de Dienstverlener VZW WeCare4U een samenwerking aangegaan met het WZC en het Zorgbedrijf Roeselare. Beiden hebben sedert tientallen jaren een stevige reputatie opgebouwd in de ouderenzorg en zijn zodoende uitermate geschikt om de bewoners van residentie Trochus bij te staan.

Dit betekent dat de bewoners van de appartementen - die allemaal in privatieve eigendom zijn- dankzij deze samenwerking beroep kunnen doen op tal van diensten die tegen de gebruikelijke tarieven door het WZC en het Zorgbedrijf worden aangeboden.

Uiteraard staat het de bewoners vrij om hun leven te organiseren zoals ze zelf willen en is er geen enkele verplichting om gebruik te maken van de diensten van het WZC of het Zorgbedrijf Roeselare. Ook dan kan de bewoner nog steeds beroep doen op de permanentie en het noodoproepsysteem, de crisis- en overbruggingszorg en de woonassistent. De terbeschikkingstelling van deze diensten is inbegrepen in de dagprijs en voor een daadwerkelijke interventie wordt een supplement aangerekend.